2013. október 13., vasárnap

Aromaolajos masszázs



A svéd masszázs jótékony hatását fokozhatjuk illóolajok hozzáadásával, melyet  a bázisolajba keverhetünk. Az illóolajok különböző növényekből általában hidegsajtolással vagy lepárlással készülnek. Hatásukat a bőrön keresztül felszívódva és belélegezve érik el.
A masszázshoz leggyakrabban  használt illóolajok  általában fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, görcsoldó, nyugtató vagy éppen élénkítő hatásúak, de mindegyiknek megvan a maga különlegessége. Illatuk összetéveszthetetlen,  jótékonyan hatnak a testre, a szellemre,  és az elme működésére is. Segítik az ellazulást, gyógyító erejükkel támogatják a szervezet megfelelő működését. 



Ilyen varázslatos növény a levendula, a rozmaring, a citromfű, a borsmenta, a fahéj,  az eukaliptusz, az édes narancs, a mandarin, és még sok-sok fűszer és gyógynövény melyeknek áldásos hatását évszázadok óta  ismerik. 
Bevallom az aromaolajos masszázs az egyik kedvencem!  Ezek a kellemes illatok igazán varázslatossá, és elmélyülté teszik a kezelést. Az illóolajok hatására még teljesebb az ellazulás, a kikapcsolódás garantált!


Masszázs szolgáltatásaimmal, árakkal és akciókkal kapcsolatban további információt találsz a http://mirakulummasszazs.freewb.hu/ oldalon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed számomra kincs! Kérlek oszd meg velem!